söndag 14 augusti 2011

Recension: Kiehl´s Superbly Restorantive Argan Dry Oil

Något som har kommit mer och mer är att använda olja i sin hudvårdsrutin. Just torr olja gillar jag så man slipper kladd och en fettig hinna på huden. När jag var senast på Kiehl´s köpte jag deras torr olja Superbly Restorantive Argan Dry Oil som fungerar på kropp, ansikte och hår. Jag betalade 245 DKK för 125 ml, den finns även i en större flaska på 236 ml. Applicera på rengjord hud och oljan torkar direkt och efterlämnar en silkes len yta. Oljan innehåller Moroccan olja, syror och vårdande oxidanter.
Jag har använt Superbly Restorantive Argan Dry Oil på kroppen och applicerat efter duschen med fokus på armar och ben. Jag har relativt torr hud och den har verkligen gjort att bra jobb. Doften är nerutral och den går in fint och fort i huden och är samtidigt dryg. Jag tycker dock att den är på tok för dyr och därför bli betyget ett svagt Väl Godkänt.

2 kommentarer:

  1. Kiehls har bra och hudvänliga produkter. Tycker butikerna ger lite för kliniskt eller i alla fall apoteksaktigt intryck- men det är kanske avsikten?! Tyvärr alldeles för dyrt också.....

    SvaraRadera
  2. Ja, Kiehls har jag varit sugen på tusen gånger-verkar så grymt. Men prislappen är som du säger ganska hög. Tur att produkten var bra iaf!

    SvaraRadera