lördag 6 augusti 2011

Recension: MAC Studio Fix Fluid SPF 15

Jag brukar inte använda en "vanlig" foundation utan mest blir det MAC´s Mineralize Skin Finish Natural i färgen Medium som jag tycker täcker lagom mycket till vardags eller blir det en färgad dagkräm. Dock har jag en Studio Fix Fluid i min låda och den har använts lite då och då.
Studio Fix Fluid finns i en mångfald av färger där de är indelade i NC (Not Cold med gul underton) eller NW (Not Warm med rosa underton) innehåller 30 ml och kostar 255 kronor.

Studio Fix Fluid kombinerar en naturligt matt finish med SPF 15 och den är oljefri. Den täcker medel och håller upp till åtta timmar. Resultatet blir ett hållbart resultat med en felfri matt yta. Jag har vanligtvis färgen NC20 från MAC men i denna blev det NW20.
Det första jag märkte är att den är väldigt dryg och man måste arbeta in foundation:en väldigt mycket och länge för att få ett snyggt resultat. Då jag är van vid mindre täckning upplevde jag denna som väldigt täckande och lite "kakig" för min hy. Dock höll den väldigt fint och det blev en snygg yta. Betyget blir ett enkelt Godkänt.

1 kommentar:

  1. En foundation ska ju vara så naturlig som möjligt och snabbt arbetas in i hyn. Dock ett plus- och ett nödvändigt plus- med solskyddsfaktorn

    SvaraRadera