söndag 11 mars 2012

Även Clinique lanserar BB Cream!

BB-krämer (Blemish Balm) är här för att stanna! Nu slår sig Clinique på marknaden med att släppa sin nya Age Defense BB Cream SPF 30 och jag är väldigt spänd på att se hur den står sig mot det lite billigare alternativet från Garnier, som jag gillar starkt.
BB krämer har funnits i många år i Asien men nu har nått oss i Europa med sina goda egenskaper. En BB kräm fungeras som skydd, täcker små skänhetsfel och verkar förebyggande med antioxidanter. Just Cliniques variant på BB kräm ska förebygga mot tidiga ålderstecken, skydda mot skadlig miljöpåverkan, hålla huden matt under dagen, återfukta och samtidigt ge lyster till hyn.

Clinique BB kräm är allergitestad och parfymfri samt passar alla hudtyper även den känsliga. Använd din BB kräm över din dagkräm eller som en primer under din foundation. Eller enbart som den är och fixera med t.ex. puder. Applicera jämt i ansiktet men undvik dock ögonområdet och BB krämen tas lätt bort med vanlig makeuprengöring.

Från den 14 maj kommer vi att kunna köpa Clinique Age Defense BB Cream i tre olika nyanser till en kostnad av 295 kronor tuben.

1 kommentar:

  1. Säkert en bra produkt. Hoppas att det kommer en jämförelse med den från Garnier så småning om.

    SvaraRadera