lördag 3 mars 2012

Orly lanserar SmartGels

I tisdags var jag inbjuden till lanseringen av de nya hemmasystemet för gellack hos Orly. Eftersom jobbar och inte bor i Stockholm kunde jag inte närvara, informationen har jag dock fått :)

Jeff Pink grundade Orly 1975 och det sägs att Orly ligger bakom den franska manikyren och underlacket ridgefiller. I det vanliga sortimentet finner vi ca 150 nagellackfärger samt vårdande lack. Nu är det dock dags att släppa ett sätt att skapa gelnaglar hemma.

Gellack är en korsning mellan gelnaglar och vanligt nagellack. SmartGels färgerna är grundat på de 12 toppsäljande färgerna från Orly och en färg varar till ca 20 behandlingar, detta gör SmartGels till ett väldigt prisvärt alternativ. I kombination med ett minilack blir färgen och SmartGels manikyren perfekt.

Tunna lager lack läggs på nageln och härdas med den speciella LED-lampan med en härdningstid på 30 sek, detta skapar ett väldigt hållbart gellack som kan sitta upp till 2-3 veckor. Tröttnar du på SmartGels färgen är det bara att lacka över med ett vanligt nagellack som sedan är lätt att ta bort eftersom SmartGels lacken är acetonresistenta.

Priserna ser ut så här:

Start Kit 795 kr

LED-lampa 249 kr

SmartGel lack 179 kr

SmartGel mini-lack 69 kr

Orly SmartGels kommer att säljas på Kicks och Åhlens med start i mitten av april.

1 kommentar:

  1. Verkar ju mycket smart med detta hållbara lack för oss som diska , tvättar osv. Flagat lack är bara så fult!

    SvaraRadera