tisdag 13 mars 2012

Korallorange med MAC

Jag lyckades att knipa några av godbitarna från MAC Shop MAC, Cook MAC utöver läppstiften och Tendertone:en som jag redan har visat er.
Det blev en ny färg på krämrougen, ett nagellack och en av de tre släppta ögonskuggspaletterna.

Jag har börjat att få upp ögon för Cremeblend Blush igen och den härligt orangea färgen Optimistic Orange verkade lite udda och underbart vårlik. Enligt beskrivningen ska den vara en "bright coral", men jag vill mer säga en dammig orange.

Jag hade inte tänkt att köpa något av de tre nagellacken (Al Fredo, Kid Orange och Salad Dressed). Det som föll i mina händer först var det turkosa Salad Dressed och är det nästan identiskt med Ocean Dip från i somras. Det blev det rödorangea jelly nagellacket Kid Orange som jag köpte och som MAC säger är en "coral". Jag är kär!


Av de tre släppta ögonskuggspaletterna var det den korallorangea Call Me Bubbles som jag kände var väldigt fin. Varma orangetoner är ju perfekt till blå ögon. Alla färgerna är jättefina och de är pigmentrika och smälter ihop bra. Överst har vi Call Me Bubbles (light tan), Fresh Daily (orange) och nederst Full of Flavour (coral), Brash (frosted reddish copper).2 kommentarer:

  1. Härligt att vara kär:)) Visst är det orange varmt och fint nu när vårskolen börjar titta fram allt mer

    SvaraRadera
  2. Himla fina grejer, särskilt rouget och paletten!

    SvaraRadera