tisdag 18 september 2012

MAC Marilyn Monroe Collection - Lipstick Charmed I'm Sure

Från MAC´s oktober kollektion tillsammans med Marilyn Monroe har jag ett läppstift att visa för er. MAC Marilyn Monroe Collection är höjd till över skyarna och den släpps den 8 oktober och är helt i limited edition. Det är inte så mycket saker som är nya utan man har fokus på röda läppstift, vitgrå ögonskuggor och röda nagellack. I övrigt är det eyeliner och svarta streck som gäller.
 
Läppstiftet som jag fick hem är färgen Carmed I'm Sure och denna är en perfekt klassik röd i en matt formula och med en liten bärig ton. MAC´s matta läppstift betyder mycket färg och ett täckande resultat, denna är även rätt så krämig i sin formula.

Förpackningarna på Marilyn Monroe kollektionen är gjorde med en ytterförpackning med en svartvit bild på Marilyn Monroe i egen hög person. På själva läppstifts förpackningen som är i svart blank plast denna gång är det också en svartvit bild på Marilyn och text i rött.
 
MAC Lipstick Charmed I'm Sure - dark true red (matte)
Utöver läppstiftet i färgen Charmed I'm Sure hittar vi också produkter som har varit släppta innan eller är permanenta i MAC´s sortiment. Dazzleglass Phiff!, Nail Lacquer Kid Orange och Vintage Vamp har jag köp innan och är nu tillbaka.  

2 kommentarer:

  1. Klassiska red lips:) gillar även Marilynbilderna på hylsan

    SvaraRadera