lördag 22 september 2012

Nytt från Youngblood!

Jag har fått hem två saker från Youngblood Mineral Cosmetics höskollektion In the Mood for Nude med inspiration hämtad från Paris. Det blev ett Lipstick (245 kr för 4 gram) och en Pressed Mineral Eyeshadow Quad (545 kr för 4 gram) för att testa och jag säga att vid första glimt på ögonskuggspaletten är att den är otroligt vacker.
 Youngblood´s förpackningar är lite matta svarta och väldigt enkla och stiliga.
Läppstiftet i färgen Blushing Nude är en krämig lättäckande färg som passa i princip alla. Den är en lite kallare nude-färg med aningen rosa i sig. Glider på fint och har en behaglig doft.

"Youngblood Lipstick är en lyxig, fuktgivande läppstift som sitter länge, samtidigt som de ger en vacker, naturlig färg. Den unika sammansättning är lanolin-fri, med en blandning av naturliga oljor, mineraler och kandelillavax."
 
Youngblood Lipstick Blushing Nude - rosa/beige krämig formula
Guldkornet i höstkollektionen är helt klart deras Pressed Mineral Eyeshadow Quad i färgen Moulin Rouge - väldigt vacker i varma brända toner. Den består av fyra färger med namnen Can-Can, Revue, Cabarets och Red Light och kommer tillsammans med en liten skumapplikator i duoform samt en spegel på insidan i locket.

"Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow är en pressad ögonskugga som är sammansatt med rena krossade mineraler som i Crushed Mineral Eyeshadow. Ingredienser som ger lång hållbarhet och hypoallergena färger. Några av dom mest sålda krossade ögonskuggorna finns i kombinationen med helt nya friska färger som har blivit pressade och ihop satta i exklusiva paletter. Varje palett är sammansatt i ett samspel med 4 olika färger, som får dina ögon att framstå vacker och naturligt."
 
De fyra färgerna är (L-R) på bilden nedan; Revue, Can-Can, Cabarets, Red Light
Pigmenteringen är fantastisk och så även de fyra färgerna. Jag skulle säga att de tre mörka är rätt så matta i deras formula med lite skimmer i sig medan Revue är en perfekt skimrande highlighter. En toppen palette för hösten med andra ord!

2 kommentarer:

  1. Förstår verkligen att du gillar paletten så mycket. Snygg med skuggor i fin pigmentering går ju hem:) Stiftet också fint i en nyans alla lätt kan bära. Grattis till toppengrejer!

    SvaraRadera
  2. Det ska bli jättekul att se skuggorna på!

    SvaraRadera