onsdag 26 september 2012

OPI Skyfall Collection Holiday 2012 - info

Årets julkollektion för 2012 från OPI är ett stort samarbete tillsammans med den släppet av den nya James Bond filmen - Skyfall. För att fira 50-års jubileet för agent 007 släpper OPI en kollektion innehållandes 12 nagellack under namnet Skyfall Collection. Från slutet av oktober hittar vi de 12 nya nagellacken och de kostar 150 kr per flaska.
 The Living Daylights, The World is Not Enough, Live and Let Die, On Her Majesty´s Secret Service
 Casino Royale, Skyfall, Tomorrow Never Dies, Moonraker
 GoldenEye, The Spy Who Loved Me, Die Another Day, You Only Lived Twice

Utöver dessa 12 nagellack i full-size flaskor (15 ml) kommer även (som alltid) ett minikit (3,75 ml per flaska) innehållandes fyra nagellack med namnet Bond-ettes med färgerna GoldenEye, The Spy Who Loved Me, The World is Not Enough och Live and Let Die  för 210 kr. OPI släpper också en set med tre full-size flaskor för 330 kr under namnet Get Bond-ed With OPI! med färgerna GoldenEye, The Spy Who Loved Me och Skyfall som alla har använts i filmen. (Eftersom jag hade problem med pressinfon har jag lånat dessa bilder från Honi.)
Utöver dessa små kit hakar även OPI på magnetlack trenden och kommer med tre set inför Skyfall kollektionen. Skyfall Magnetic Lacquer kommer med ett nagellack och en magnet för 270 kr. Vad jag har förstått är det olika mönster på magneten till de olika färgerna som är Is That Silvia? (grå), Morning Money Penny (röd) och Bond, James Bond (guld). (Bild: Purity)

Överlag gillar jag vad jag ser, dock dras mitt öga till de mörkare nagellacken som The World is Not Enough, On Her Majesty´s Secret Service, Live and Let Die och Skyfall. Det är även trevligt med de lite mer "juliga"- färgerna som The Spy Who Loved Me och Die Another Day härligt guldiga GoldenEye. Namnen är ju klockrena som alltid!

1 kommentar:

  1. Absolut helt klockrena och fyndiga namn!! Dessutom får jag instämma i attnyanserna som är lite mättade och dova är de som känns bäst i förhållande till årstiden. Häftigt!!!

    SvaraRadera