torsdag 27 september 2012

Recension: Formula 10.0.6 Daily Foaming Cleanser

Jag fick hem en ansiktsrengöring från Formula 10.0.6 för testning för ett tag sedan. Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser är en genomskinlig gel som används tillsammans med vatten för på ett enkelt och smidigt sätt ta bort orenheter i huden. En tub kostar 99 kr och innehåller 150 ml.
"En mild, skummande rengöringsgel som tar bort smuts, fett och orenheter för en hy med ett fräscht utseende. Innehåller Passionfrukt som är rik på antioxidanter, vitaminer (A, B-komplex och C) och mineraler som hjälper till att reducera blank hy och lämnar huden ren och fräsch. Grönt te som är lugnande och innehåller antioxidanter som är milt exfolierande och uttorkande och hjälper din hy att helas."

Denna rengöringsgel har jag använt på kvällen och ibland tillsammans med min Konjac Sponge från Make Up Store. Gelen är rätt så rinnig och det gäller att inte ta för mycket utan enbart en lite klick räcker. Daliy Foaming Cleanser tar bort makeup och andra saker bra och det går snabbt - dock är den ingen superrengöring och betyget blir ett Godkänt.  

1 kommentar:

  1. I alla fallen o k produkt. Plus för passionsfrukten!

    SvaraRadera