söndag 2 september 2012

Urban Decay Smoked Palette - bilder och swatches!

Urban Decay´s senaste palette heter Smoked Palette och är allt du söker om du vill skapa en sotig ögon makeup. För ca 370 kr hos bland annat Beautybay får man tio ögonskuggor, en ögonpenna, en ögonprimer och en how-to-do bok allt fint förpackat i en palette med blixtlås runt om.
 
Själva paletten ligger förpackade i en plastad förpackning med ett blixtlås runt om. Det finns en spegel på insida av locket och i mitten finner vi en original storlek på 24/7 glidet eye pencil.
De tio ögonskuggorna är blandade med skimrande och matta. Dessa är...
Kinky, Freestyle
Mushroom. Backdoor, Blackout
Här ser ni översta raden.
Barlust, Rockstar
Evidence, Loaded, Asphalt
Dessa ögonskuggor är på nedersta raden.
Utöver själva Smoked Palette kommer några saker till. En mini tub av Primer Potion i Original och 24/7 Glided-On Eye Pencil i den svarta färgen Perversion.
 
 
I förpackningen ligger också en fullmatad liten Look Book med en steg för steg beskrivning över hur man snabbt och enkelt kan göra olika makeup:er med paletten.
Urban Decay Smoked Palette är en bra palette om man söker en sotig look och jag tycker att skuggorna verkligen är väldigt fina och bra pigmentering, speciellt på de skimriga skuggorna. Även ögonpennan är väldigt fin och otroligt svart och hållbar. Dock skulle velat se en en skimrande ljus skugga istället för två matta. Jag upplever att man får hög kvalité till ett bra pris!

1 kommentar:

  1. Jättefint kit med allt som behövs- kanon!

    SvaraRadera