måndag 6 juni 2011

Going for the blonds

Varje ny säsong (sommar och vinter) får jag alltid en ideé om att byta hårfärg. På vintern är det mörkbrunt med röda inslag som gäller och på sommaren är det alltid ljus mellanblond eller guldblont som jag vill ha. Eftersom jag bara klipper mig två gånger per är bokade jag in en klipptid i måndags och klippte av allt som var torrt och slitet. Det brukar bli samma frisyr varje gång, typ till axlarna.
Också var det det där med färgen... Jag har redan färgar håret en omgång med Loreal Casting Creme Gloss i serien Glossy Blonds i färgen Satin Blond 801 det blev dock inte så ljust som jag vill ha det eftersom det är svårt att ljusa upp ett hår som har mörkt eller rött i sig. Efter klippningen köpte jag Go Blonder från John Frieda en blondspray som ska med hjälp av värme ljusa upp blondt hår. Jag har haft en liknande produkt tidigare från Loreal Proffessionals då iform av en gelé. Jag har också hållit på att tvätta håret med Sheer Go Shampoo Go Blonder från John Frieda eller Colour Reviver Shampoo i Sunlight Blond från Toni & Guy. Shampoo:t från Toni & Guy finns inte kvar längre utan det heter nu Platinum Blond Shampoo.


Igår fick jag ännu ett infall och skulle försöka med att färga håret igen, denna gång med den nya Sublime Mousse från Loreal i färgen Guld Blond 83. Tja, det blev ju inte som på bilden utan en mer mellanblond färg och jag kan ana lite lite rött kvar i håret. Nu blir det att vänta lite på en ny färgning, tror att de då kommer att bli Loreal Casting Creme Gloss i serien Glossy Blonds igen fast den ljusare färgen Iced Blonde 910. Eller helt enkelt boka tid hos frisören och slinga det surfer style :)

1 kommentar:

  1. Ge inte upp! Solen bleker ju också:))

    SvaraRadera