söndag 26 juni 2011

Recension: Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15

Då har jag shoppat igen! Denna gång blev det Clinique´s nya färgade dagkräm med mycket fukt och SPF faktor 15. Jag är inte mycket för foundation utan gillar mer mineralpuder eller en färgad lite lättare dagkräm. Jag har läst rätt så bra om Moisture Surge och jag slog till på ett exemplar samt nu på sommaren är det extra bra med lite SPF därför blev köptet motiverat.
Förpackningen är i plast med en liten pipapplikator och innehåller 30 ml för 285 kronor.

Det finns endast fyra färger att välja mellan (01-04) och jag valde mellan tre olika faktiskt. Dock föll valet på nummer 02 (VF-N) tror att den kommer bli bra både på sommar och vinter och plus för en SPF på 15!1.

2.

3. Klart!

Jag är väldigt nöjd med Moisture Surge och den smälter bra in i min hy. Man kan använda dagkräm under och sedan den färgade för extra fukt. Jag har använt Moisture Surge och sedan lite puder över för att fixera krämen, detta behövs dock inte med jag tycker att det känns bättre. Efter har jag som vanligt lagt lite solpuder och avslutat med rouge. Moisture Surge är väldigt dryg och en liten klick räcker till hela ansiktet dock tycker jag att mängden i förhållande till priset skulle ha varit iallafall på 40 ml. Tyvärr drar priset ner betyget lite och det blir ett Väl Godkänt.


Jag fick även med ett lite prov på Clinique´s Superdefense SPF 25 dagkräm, ska bli spännande att testa på den.

1 kommentar:

  1. Foundations är dyra men ofta ganska dryga. Solskyddsfaktor ett måste sommartid men även under vinterhalvåret. Dessutom vid strålning från dator. Allt för att skydda huden!!

    SvaraRadera