söndag 5 juni 2011

Urban Decay Rollergirl Summer 2011

Årets sommar palett från Urban Decay heter Rollergirl Eyeshadow Palette och en mycket trevlig liten sak. Urban Decays paletter gör en aldrig besviken och jag har redan tre. Naked Palette (där de i de nyare paletterna har byt ut 24/7 glide-on pencil i duo Zero och Whiskey till en liten platt ögonmakeupborste), The Black Palette och Get Bronzed från sommaren 2009. Nu är det dags för ännu en ny palette och detta är Rollergirl palette som ger ut nu till sommaren priset ligger på $32.
Fyra ögonskuggor, en 24/7 Glide-On Eyepencils och ett läppglans. Urban Decay har denna gång skippat din Potion Primer och skickar istället med ett läppglans som komplement till ögonskuggorna, kul.De fyra ögonskuggorna som följer med är från vänster; Woodstock (permanent), Verve (LE), Suspect (Book of Shadows, Vol. III) och Darkhorse (Naked Palette). Här är även 24/7 Glide-On Eye Pencils i färgen Whiskey som också fanns från början i Naked Palette. Det medföljer också ett läppglans från Urban Decay i Lip Junkie Lip Gloss i färgen Crush. Jag måste erkänna att jag är väldigt sugen på denna lilla godsak och det är kul med en kontrast skugga som Woodstock i detta fall.


Som ett extra kit hittar vi nagel setet, Rollergirl Nail Kit innehållandes färgerna; Fame, Love Train, Miss T, Superfreak, Woodstock och Xanadu. Alla färgerna som swatches hittar vi hos Scrangie.

3 kommentarer:

  1. Fin palette. Men den rosa ögonskuggan kanske trots allt sticker ut väl mycket?:)

    SvaraRadera
  2. Tycker att den verkar vara lite kul och annorlunda mot allt det neutrala och bruna.

    SvaraRadera
  3. Även om både palett och nailkit är himla fina väcker ingen av dem akut köpbegär hos mig denna gången. Tur att det är så ibland!

    SvaraRadera