onsdag 29 december 2010

Smashbox In Bloom

Oj oj oj, vad jag har shoppat smink idag då jag har varit en tur i den Danska huvudstaden Köpenhamn. Det blev saker från MAC, Smashbox, Kiehl´s, Bourjois och Bobbi Brown dessa skaer kommer i senare inlägg :) nu är det dags att prata om den kommande vår kollektionen från Smashbox med det vårlika namnet In Bloom.

Det känns att det är rätt så få saker som är med och det flesta har vi sett innan. Från vänster är det det vanliga läppglanset vid namn Limitless long wear lipgloss i två olika färger, en väldigt fin palette med tio ögonskuggor, en dubbel krämrouge i en korall och rosa färgställning, ett ljusreflekternade puder och en puder eyeliner i två olika färger brun och grå.
Paletten ser verkligen väldigt fin ut och även rouget, dock påminner den väldigt om förra årets kollektion Naked Beauty och krämrouget som var med där som jag redan har. Puder eyelinerna verkar intressant också.

1 kommentar:

  1. Ja det verkar vara ganska plain saker. Mest lockandet just nu när man sitter i en snödriva, är väl egentligen namnet In Bloom:))

    SvaraRadera