söndag 9 oktober 2011

Julklappstips från Esteé Lauder

Vi fortsätter med julklappstips här hos mig och denna gången är det Esteé Lauders generösa och prisvärda julklappskit som det gäller. Från den 17 oktober är det julklappsshopping som gäller.
Varje år släpper de en stor Beauty Box med en himla massa fina saker i. Värdet på denna ligger runt 4400 kr, men säljs för 995 kr.

Swarovski Evening Bag Collection är ett lite kit med en aftonväska i finaste mörkblått och sedan lite smink till detta. Kostar 750 kr, värde 1600 kr.

Det snyggaste enligt min är Michael Kors Christmas Set i tre olika färgställningar; Pewter, guld och silver. De innehåller en ögonskuggspalett som innehåller sex ögonskuggor och ett rouge, läppstift, läppglans, ögonpenna, travel-size make-up bostar och en fin Michael Kors clutch. Priset på dessa är 750 kr styck och värdet ligger på 1600 kr.


Till vänster har vi Pure Color Lipgloss Set innehållandes sex Pure Color Gloss i olika färger. Varje innehåller 4,6 ml och setet kostar 395 kr, värde 1180 kr. Det andra setet till höger är Mascara Traveller Set som kostar 295 kr och har ett värde på 685 kr. De innehåller maskara, primer och ögonpenna, allt i svart.

2 kommentarer:

  1. Finns väl knappast härligare tid för makeup-frälsta än just julen med alla set, kit och erbjudanden:) Av dessa gillar jag mest Estée Lauder-varianten!

    SvaraRadera