onsdag 12 oktober 2011

MAC Fall Colour Collection: Midnight Blue - Lipstick

Efter mycket om och men var äntligen höstens mest omtalade kollektion på diskarna, då med ett nytt namn. Cindy Sherman for MAC Collection har fått byta namn till Fall Colour Collection, då Cindy Sherman inte har något med själva kollektionen att göra utan enbart existerar på bilderna (för att göra en lång historia kort).

Jag har väntat länge på just denna då flera av sakerna är ur pro-sortimentet och är lite svåra att få tag på samt att Mineralize Skinfinish i färgen Lightscapade släpptes igen (senast var 2006). Man har valt att dela in Fall Colour i tre delar precis som MAC ME OVER!; dessa tre är Midnight Blue, Wild Colour och Angel Flame.
Fall Colour: Midnight Blue (bild från Karlasugar)

Jag köpte två av läppstiften från denna del. Just Violetta släpptes förra året i Venomous Villains kollektionen, man jag köpte inte de då. Båda läppstiften ingår i MAC´s pro-sortiment.

Violetta till vänster och Fleshpot till höger.

Violetta tillhör amplified creme familjen och dessa ger mycket med färg och med lite lyster i. MAC beskriver färgen som en bright clean violet purple. En väldigt stark lila lite metallisk färg, så vacker.


Läppstiftet Fleshpot är ett läppstift i satin formulan och dessa ger rätt så mycket täckande färg samt en halvmatt yta. Pale muted pinky beige beskrivs Fleshpot som. Helt enkelt en nude med dragning åt det rosa hållet.

1 kommentar:

  1. Man kan ju säga att de här två stiften verkligen är mycket olika. Violetta är vackert och originellt så det är fint. Fleshpot vardagsneutralt.

    SvaraRadera