måndag 3 oktober 2011

Illamasqua Freak EdP

Illamasqua är verkligen ett företag som kan det här med kampanjbilder, vilka skönheter! Inget är det andra likt och det är ofta väldigt stort och mycket av allt. Då Illamasqua släpper fin första doft gäller verkligen inte "less is more". Doften Freak som är en eau de parfum och har ett innehåll på 75 ml och kommer att kosta £59. Pre-order kan göras på www.illamasqua.com från den 3/10, men släppet är den 20/10.

Top Notes: Black Davana, Opium Flower, Belladonna
Heart Notes: Poison Hemlock, Datura, Queen of the Night Blossom
Base Notes: Aromas of Frankincense, Oud, Myrrh
Min första tankte angående doften är att den är mörk, kraftig och mystisk bara av att läsa doftbeskrivningen och se bilderna (från Temptalia). Flaskan är underbart fin och se så söt den lilla snigeln är på kanten.

Samtidigt som Freak EdP släpps också tre LE produkter i samma "freak"-anda. Nail Varnish Hemlock (pale opal green iridescent), Sheer Lipgloss Datura (neutral mauve) och Pure Pigment Queen of the Night (blackened plum).

1 kommentar:

  1. Jag håller verkligen med om att flaskan är så underbar. Vilken design! Sedan är det klart att jag undrar över doften.... Verkar vara extra allt på något sätt:)

    SvaraRadera