torsdag 26 maj 2011

Klubbdagar på The Body Shop med Honey Bronze

Igår och idag (25-26 maj) har The Body Shop kundklubbs dagar med 20% på valfri produkt samt om man köper över 400 kronor får man en valfri ordinarie Body Scrub. Jag kände att detta får jag inte missa och jag skulle ju ändå checka av de nya kollektionen Honey Bronze. Det blev några saker som det nya bronzing pudert från Honet Bronze, ett läppglans och en Sweet Lemon bodylotion och efter som jag kom upp i 400 kronor så blev det även Sweet Lemon Body Scrub.
En lite samling!

Jag tänkte visa er vad jag köpte från Honey Bronze. Det blev Bronzing Powder innehåller 11 gram och Lip Nectar läppglans innehåller 14 ml.

Färgen på bronzing pudert jag köpte blev 01 light matte. Jag har en gulare underton i min hud och denna färg gick mer mot rosa så det bröt av lite och blev helt enkelt snyggare.

Vilket vackert mönster!

Lip Nectar lipgloss i färgen 01 Honey Bunch är sådär härligt sommrig av orange, korall och guld.

Lite swatches överst Bronzing Powder 01 light matte och underst Lip Nectar lipgloss 01 Honey Bunch.

Jag upplevde färgen rätt så snäll och lättburen den känns väldigt behaglig på läpparna och vill man inte ha så mycket färg utan bara lite guldskimmer funkar detta också bra.

3 kommentarer:

 1. Somrigt sköna grejer!
  Rena bonusen med skrubben med:))

  SvaraRadera
 2. Glosset ser ju enormt fint ut!

  SvaraRadera
 3. Jag var sååå sugen på ett puder och är lätt bitter över att jag inte var på hemmaplan de dagarna :-( Må nog förbi i veckan

  SvaraRadera