onsdag 18 maj 2011

Too Faced The Bronzed Have More Fun - info och swatches

Alla vet att bronzer hör sommaren till och Too Faced lanserar sin sommar kollektion med det fyndiga namnet The Bronzed Have More Fun. Det är en bra samling av saker som kan till godo se alla. Too Faced hittar man på Eleven.se, Nelly.com eller Matas i Malmö.
The Bronzed and the Beautiful - bronzer kit 395:-
Primed and Poreless - 350 :-
Full Bloom Cheek and Lip Colour - 225:-
Full Bloom Blush - 225:-
Bronzed Buki - 310:-
Glamour Gloss - 210:-
Size Queen Mascara - 230:-
Jag har fått möjligheten att testa på två av de nya produkterna från sommar kollektionen 2011. Dessa är The Bronzed and Beautiful och Size Queen mascara.I den fina bronze paletten hittar vi tre av de bästsäljande bronzerna och ett guldpuder. Där är även en liten tub av primed an poreless samt Too Faced berömda applicerings kort. Dessa ligger gömda bakom insidan på locket.

Jag har swatchat bronzerna på samma sätt som de är i förpackningen så överst till vänster Chocolate Soleil, underst till vänster Powderd Sun. I mitten hittar vi Primed and Poreless i den lite färgade sommar versionen Bronze Tint (jag har även tonat denna längst till höger på bilden). Överst till höger Sun Bunny och undert till höger Snow Bunny. Paletten innehåller 2,5 gram x4 och Primed and Poreless 5 gram. Jag gillar att de har blandat matta och skimriga produkter allt för att skulptera och förhöja.

Size Queen Mascara har nog den största borste jag har sett och formen påminner om Isadoras Wigwam maskara. Borsten som är spiral formad ska fånga upp den minsta frans och skapa långa flirtiga fransar i sommar. Som vårdande egenskaper hittar vi vitamin C och E samt även Panthenol. Den innehåller 15 gram.

Jodå, fransarna blev långa och rätt separerade det var även lättare att jobba med borsten än vad jag hade trott.

2 kommentarer:

  1. Underbar bronzepalett ju! Precis vad som kan behövas just nu när vårsolen gått i moln...

    SvaraRadera
  2. Borsten ser helt galen ju, men jag skulle faktiskt kunna tänka mig att testa (But then again, finns väl nästan inget jag inte kan tänka mig att testa :P )

    SvaraRadera