lördag 14 maj 2011

Recension: MAC Studio Careblend/Pressed Powder

Jag var på jakt efter ett nytt puder eftersom mitt Dual Foundation från Make Up Store har tagit slut. Valet föll på det nya pudert från MAC Future Face kollektion. Studio Careblend Powder innehåller 10 gram och kostar 240 kr. Innehåller ska vara vårdande och ge näring till huden samt jobba i ett med foundation:en. Det krämiga pudert gör ytan blir matt och fräsch samt len. Jag har tidigar visar Studio Careblend pudert i bronze varianten från Surf Baby.


Studio Careblend kommer i den vanliga MAC dosan.

Jag köpte färgen Medium.

Jag upplever att det är ett skönt och vårdande puder som lämna en fin yta efter sig. Det känns bra för min lite torra hy och resultatet blir fint. Dock tycker jag att det är rätt så lite produkt i dosan och betyget blir därför Väl Godkänt.

3 kommentarer:

  1. Jag såg på Bloglovin att du skrivit om Fresh-stiften, men att inlägget försvann när Blogger krånglade. De stiften är mina favvisar så jag är jättenyfiken på att läsa inlägget och se vad du tycker. Kan du skriva om eller få fram inlägget tro?

    SvaraRadera
  2. Jo det stämmer att jag hade sktivit en rätt så lång recension om fresh SUGAR stiften. Vet inte hur jag ska få fram inlägget igen. Det blir nog att skriva om det!

    SvaraRadera
  3. Macs puder är bra det vet jag av erfarenhet:) Tycker inte heller dock att de varar så länge som jag skulle önska! Så- mer puder för pengarna TACK!

    SvaraRadera