onsdag 25 maj 2011

Vita Liberata - BUS:a luktfritt

Sommar och sol i alla ära men vi alla vet eller har blivit mer medvetna om vad följderna av förmycket solande innebär. Tack och lov att brun-utan-sol (BUS) finns till hands, för vist vill vi var sådär härligt solbrända och fräscha utan att det skadliga UV-strålarna ska skada oss.

Nu har Vita Liberata gjort om sina förpackningar men innehållet är det samma. Vita Libetata är marknades ända BUS som är helt luktfri och de varken kladdar eller färgar av sig på t.ex. kläder. De lämnar efter sig en jämn färg utan varken ojämnheter eller streck dessutom innehåller de inga parabener och är inte testade på djur. Vita Liberata hittar vi bland annat på Eleven.se och på Matas. • Rich Silken Chocolate Body and Face - 295 SEK

 • 24ct Silken shimmer - 250 SEK

 • Deep silken touch - 295 SEK

 • Deep silken touch self tan face - 250 SEK
  Intense silken mousse - 295 SEK

 • Silken body polish - 195 SEK

 • Silken body treatment lotion - 195 SEK

 • Vita Liberata appiceringsvante - 79 SEK
Jag har fått hem Vita Liberata appicerlingsvante som ska använda vid applicering av de mörka BUS produkterna resultatet ska bli snyggt och det ska gå snabbare du ska även slippa färgade handflator. Intense silken mousse är en luftig mousse som torkar snabbt och efter 4-6 timmar utvecklas en felfri och snygg solbränna. Den innehåller rika fuktgivare och organiska extrakt för ett långvarigt mjukgörande. Silken body treatment lotion en lätt och luftig lotion som bör användas efter dusch för att återfukta din solbränna och vid daglig användning kommer din hud bli som siden.

Det ända som jag har hunnit testa lite snabbt är Silken body treatment lotion och jag blev positivt överraskad. Jag kommer att testa båda produkterna och återkommer med en recension i ett senare inlägg.

2 kommentarer:

 1. Verkar vara fina produkter! Ser fram emot kommande inlägg!

  SvaraRadera
 2. Älskar Vita Liberata, och skulle gärna testa moussen, får bli nästa gång! :)

  SvaraRadera