onsdag 12 januari 2011

MAC Peacocky - swatches

Med den senast informationen om MAC Peacocky kollektionen kom även en av ögonskuggorna som ingår i den nya kollektionen. De har fått namnet Mega Metal Eyeshadow och kommer i 15 olika färger. MAC beskriver den nya formulan som "...gleams like chrome, with light-reflecting propertice - yet creamy, crease-resistans, vitamin fortified flexibility". Jag har fått den trevliga möjligheten att testa på en av de nya ögonskuggorna då i färgen Spectacle of Yourself, de innehåller 3,4 g. och kommer att kosta 215 kr.
Mega Metal Eyeshadow i Spectacle of Yourself beskrivs i färgen som en deep bronze och kan jämföras med Antiqued från det permanenta sortimentet eller Glamour Check från Look That Look kollektionen från september 2009. Det är en röd bronsig färg med en underbar metallic finish och väldigt bra pigmentering.

Det är 15 trevliga ögonsksuggor och 12 underbara läppglans som kommer att komma. Jag kommer klart att titta på fler färger den 15 februari då släppdatum är enligt pr-info.

2 kommentarer:

  1. Spännande metallisk brons. Kommer övriga skuggor också ha den finishen?

    SvaraRadera
  2. De er nemlig superfede! Og ja, de har alle den konsistens. Jeg har selv prøvet Dalliance, og jeg kan ikke vente på at prøve flere!

    SvaraRadera