fredag 7 januari 2011

Recension: Bourjois Volumizer Mascara

Vi har sett det innan och kommer säkert att se de igen, den nya typen av maskara med "2 i 1" borsten. MAC var först ut med sin Haute & Naughty lash maskara sedan följde Oriflame på och även från Rimmel har jag sett. När jag var i Kph hade de 30% på alla saker från Bourjois så även deras nya maskara Volumizer som kostade 99 DKK och jag tänkte att det är bara att slå till och testa på den nya typen av maskaror.
Step 1: Bosten förbereder för en 3D volym, garanterat klumpfri.
Step 2: Skapar en spektakulär 3D volym.Borste steg 1
Borste steg 2
Enbart steg 1 applicerat.Steg 1 och 2 applicerat.
Vad tycket jag nu då? Jo, det är en helt okej maskara jag upplever dock att vid steg 2 blir det alldeles för mycket maskara på borsten och som följer med upp ur hylsan. Om man bara använder sig av steg 1 blir resultatet bra och det blir helt ok. Pga. priset blir betyget ett starkt Godkänt.

5 kommentarer:

 1. Vilka fina fransar du fick!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att resultatet är mer än väl godkänt. Fint det blev!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Har försökt hitta denna mascara i Sverige men ingen lycka :/ Vet du om den finns att få tag i här ? Isf, var ? Måste verkligen ha den :D
  //Linda

  SvaraRadera
 4. Tyvärr ver jag inte var du kan få tag i den och jag köpte min i Danmark där har de inte heller Bourjois längre. Det får nog bli nätet eller i andra länder. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Ja, det verkar som att det får bli så men tack ändå! :)

  SvaraRadera