söndag 13 november 2011

Två saker från Red Rush

Även svenska Isadoras julkollektion har kommit ut i butikerna, den har namnet Red Rush och det är såklart rött och guld i fokus. Jag köpte själv två av sakerna, detta för att jag inte får pressutskick från Isadora...!
Det som lockade var Jelly Kiss lipstick som faktiskt är ett mycket trevlig form av läppstift eller snarare är det mer ett läppglans i stift form. Även det svarta nagellacket glittrade fint i sin flaska.

Wonder Nail i färgen Black Galaxy #728 är härligt glittrigt i en svart bas med holoeffekt. Läckert till nyåret. Jag hade önskat att det var mer ett krämigt holografisktnagellack, men istället är det grova glitterkorn och ytan blir väldigt knottrig.


Jelly Kiss Lipstick i färgen Merry Berry #59 är riktigt fint och jag älskar den röda färgen som inte är för mycket utan bara lätt bärig.

3 kommentarer:

 1. Förstår VERKLIGEN INTE varför du inte får PRutskick från Isadora!!!
  Knottrigt nagellack: Nej tack!
  Läppstift i bärig nyans: Ja tack!

  SvaraRadera
 2. Har du fått nån motivering till varför du inte får? De kan säkert inte skicka till alla bloggar kan man tänka sig, det finns ju så himla många nuförtiden.:/

  SvaraRadera
 3. så typiskt av en bloggare att gnälla över att hon måste -köpa- sina grejer istället för att dom skickas till henne gratis. -____-

  SvaraRadera