lördag 11 februari 2012

Estée Lauder Topaz Collection for Spring 2012 - swatches

Jag har fått hem två saker ur den härliga Estée Lauder Topaz Collection för våren 2012. De två sakerna är; Pure Color Sensuous Rouge Lip Color i färgen Sublime Nectar och kollektionen it-puder Pure Color Illuminating Powder Geleé i färgen Topaz Chameleon.
Pure Color Illuminating Powder Geleé Topaz Chameleon har ytan formad som ökensand eller kanske en kameleonts hud...? Vackert och helt gyllend är det i alla fall. Bara min lilla test fick jag upp väldigt mycket och färgen blev intensiv. Tror att det passar bättre att applicera med en lös borste och bara svepa över kindben och näsrygg för en underbar solkysst look.



En helt ny och unik formula har Pure Color Sensuous Rouge Lip Color Sublime Nectar med sitt duostift. Man färg samtidigt som den känns krämig och behaglig. Detta är ett väldigt trevligt läppstift som känna mycket skönt på läpparna och färgen är en helt perfekt korall i vår och sommar.



Överst ser vi swatch på Illuminating Powder Geleé Topaz Chameleon med sin varma guldbronziga färg och underst har vi Sensuous Rouge Lip Color i färgen Sublime Nectar, ljuvlig!

1 kommentar:

  1. Härliga solkyssta produkter till sommaren! Stiftet ser verkligen härligt krämigt ut,

    SvaraRadera