lördag 18 februari 2012

Urban Decay NAKED 2 Palette - bilder, swatches och recension

Då var det dags för att vissa upp en palette från Urban Decay närmare bestämt Naked 2. Detta har varit den stora snackisen i vintras då den släpptes i USA i december. Vi nordbor kan vara glada att de engelska webshopparna tar in och "langar" till oss. Jag har swatchat alla ögonskuggorna på bar hud och utan primer, de är även fotograferade utomhus.Naked 2 Palette kommer med 12 full-size ögonskuggor, ett mini läppglans med plump effekt i färgen Naked och en dubbelsidig makeupborste till ögonen. Priset ligger på £36 eller $50.

Ytterförpackningen känns stor och regäl (bättre än 1:ans sammetsklädda) och den är i plast med en stor spegel på insidan samt ett snäpplock.


Total hittar vi tolv ögonskuggor i bruna nyanser - tre är matta (Foxy, Tease och Blackout) och de övriga nio är skimmer skuggor. Det finns även fem är helt nya färger i Naked 2, dessa är Bootycall, Busted, Pistol, Snakebite och Tease. Från Naked 1 hittar vi åter igen Half Baked (som jag har i singel skugga, i Naked 1 och i Get Baked Palette:en) och från The Black Palette finns Blackout med.

Foxy (cream bisque), Half Baked (golden bronze), Bootycall (shimmering cork), Chopper (copper shimmer with micro silver glitter)

Tease (creamy pale brown), Snakebite (dark metallic bronze), Suspect (pale golden beige), Pistol (light grey brown)


Verve (oyster), YDK (cool bronze metallic), Busted (deep brown), Blackout (blackest black)


Istället för att skicka med en eyeliner penna denna gång, har man valt Good Karma Shadow/Crease Brush. Ett bra val! Dock ska de bli kul att testa hur den fungerar med skuggorna då den är gjord av syntethår.


En platt sida för att packa på färgen...

...och en fluffig för att definiera globen.

En travel-size version av Lip Junkie Lip Gloss i färgen Naked som är en "sheer neutral pink with shimmer". Läppglanset har lite av en plump effekt på läpparna och doftar mint.

För att sammanfatta är Naked 2 en riktigt fin palette och det är väldigt många av ögonskuggorna som jag gillar lite extra. De är bra tryck i färgerna och de blir jämna på huden. Då man har några ögonskuggor samlade på ett ställe blir det väldigt enkelt att använda de på olika sätt. Det är även kul med en matt ljus higlighter och en matt svart skugga som man kan använda som eyeliner om så önskas. Några av färgerna som jag gillar lite extra är Tease, Suspect, Pistol, Verve, YDK och Busted. Då är ju frågan om man måste ha Naked 2 om man har Naked 1? Svaret blir ett enkelt; Ja!

1 kommentar:

  1. Förstår attdiär nöjd med denna palett. Mycket att välja mellan och en härlig storlek!

    SvaraRadera