fredag 5 oktober 2012

Recension: Make Up Store Aqua Cooling Powder

Nyligen släppte Make Up Store en ny typ av hudvård- och makeup produkt i ett. Make Up Store Aqua Cooling Powder är främst baserat på koncentrerat glaciärvatten och innehåller även vårdande mineraler som verkar och håller din hy återfuktad. Aqua Cooling Powder appliceras efter din dagkärm och ger en väldigt svalkande känsla på din hy - pudret kan även användas som primer under din foundation. 
I burken på 10 gram kommer en medföljande borste och pudret kostar 255 kr.
 
Om vi börjar att prata om den svalkade känslan som uppstår då pudret kommer i kontakt med huden så är den riktigt trevlig. Den känns bara för en liten stund och jag upplever den som lite våt. Aqua Cooling Powder blir lite sträv då den har applicerats på huden och jag skulle likna den som en gummiyta (lite som Orly Bonder) som foundation:en ska "fästa" i. Jag har applicerat denna efter min dagkräm och innan mineralfoundation eller en BB-kräm och jag gillar den. Det bli en fin och hållbar makeup samt att den verkar återfuktande under dagen vilket är toppen.

Jag upplever att man får använda sig av rätt så mycket puder och att den lilla burken på 10 gram kommer att ta slut rätt så snabbt. Den medföljande lätt c-formade borsten är helt okej att använda till pudret. Detta är en kul och lite nytänkande produkt som jag gillar och betyget blir ett stark Väl Godkänt.

6 kommentarer:

 1. Verkar vara en helt ok produkt men om den är så odryg blir det klart dyrt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är faktiskt rätt så bra ;)

   Radera
 2. Jag måste säg att jag blir himla nyfiken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen att du ska göra, tror att du kommer att gilla den!

   Radera
 3. Hej! Köpte denna produkt igår och testade för första gången idag. På den korta tid jag använt den så känner jag att det är en fantastisk produkt som håller vad den lovar.

  Jag köpte den främst då den utlovade en lugnande och nedkylande effekt, eftersom jag lätt blir varm och lite svettig, och då också glansig på vissa partier i ansiktet. Detta är helt väck! Vet inte hur länge det håller i sig, men om den hjälper mig att kyla ned och matta av i början så tror jag att det mesta av mitt problem är löst.

  Tummen upp alltså, för Make Up Store Aqua Cooling Powder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du gillade den, det gjorde jag med!

   Radera