måndag 2 januari 2012

5 Best-of 2011: Rouge/Bronzer

Kan man få för många rouge? Nix, inte enligt mig! Den nya kategorin för Best-of serien från förra året är rouger och bronzer. Det har både släpptes några riktigt fina och samtidigt har jag hittat en gammal favorit från NARS. Egentligen skulle jag velat att ha med en rouge till och det är Stunner från MAC ME OVER! en svagt silver skimrande sak i rosapersikokorall helt enkelt vacker, men är det fem så ska det vara fem! Så det blir tre rouge och två bronzers.
NARS Blush Sin fick en given plats med sin guldiga bäriga färg och ypperlig pigmentering.


Älskling rouget under året har varit Pink Cult från MAC Jeanius. Man misslyckas inte och färgen är väldigt koncentread så bara lite behövs. Helt enkelt en matt gammelrosa färg.

Under sommaren kom det tre rouger från MAC Semi Precious och jag köpte alla som var i mineralize formula. Pressed Amber har blivit en av favoriterna och den är rätt så mörk med en fin lyster i sig.

Honey Bronze från The Body Shop blev en succé i somras och bronzing powder i färgen Light Matte 01 hade jag långt in på hösten. En matt ljus bronzer som piggar upp ett trött vinter ansikte :)

Ett mörkare bronzing powder i Studio Careblend/Pressed släpptes med MAC Surf, Baby! i maj och färgen Gold-Go-Lightly användes då solbrännan var på plats och passa utmärkt till att markera kindbenen med.


Från vänster har vi; Sin, Pink Cult, Pressed Amber, Light Matte och Gold-Go-Lightly.

1 kommentar:

  1. Här har du verkligen visat upp en samling av fem oemotståndliga rouger. Sin är ju most-wanted förstås men de andra är inte illa de heller!

    SvaraRadera